Nybygg

Vi vet at det å bygge ny bolig mest sannsynlig er den største investeringen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Vi tar ikke lett på det, vi vet hvor viktig dette er!

Vi har mange års erfaring og leverer kvalitet gjennom hele prosessen. Vi deler prosjektet opp i faser, slik at de blir enkelt å følge med på fremdriften gjennom hele byggeprosessen.

Ta kontakt, så gir vi et estimat på ditt prosjekt.

Kontakt oss
No items found.

Boliger til salgs

Sofiero 17 - 23, Drangsvann

Flotte og innholdsrike eneboliger med skjermet og lune uteområder - mulighet for praktikantdel - garasje og bod!

Se på finn.no

Strandplassveien 14 - 20, Drangsvann

4 prosjekterte rekkehus - svært innholdsrike og romslige - skjermet uteplass - leveres med carport og takterrasse!

Se på finn.no

Sofieroveien 4-12, Drangsvann

Prosjekterte atriumhus med skjermet uteplass - stort kjøkken/ allrom - unik planløsning og design!

Se på finn.no

Møllevannsveien 16, Grim

13 sentrumsnære selveierleiligheter - i godt nabolag. Møllevannsveien 16 har noe for enhver, med leiligheter i varierte størrelser. Vi har tegnet 13 leiligheter fra 34 - 86 kvm, alle med ulike og gode kvaliteter. Her kan du velge mellom 1, 2 eller 3 soverom, og direkte tilgang fra Møllevannsveien til parkeringskjeller, hvor alle leilighetene har egen sportsbod på 5 kvm.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 5-11 Drangsvann, 1 solgt!

4 prosjekterte boliger i rekke. Boligene går over 3 etasjer og tilbyr 4 soverom, et praktisk vaskerom/garderobe, to bad og en større åpen stue/kjøkken-løsning. Boligen har i tillegg en større loftstue, garasje og to balkonger. Fra stue/kjøkken er det utgang til grøntområde bak huset. Prosjektet gir deg mulighet til å endre farge på både gulv og fliser uten tillegg i pris. Kjøkken fra Strai leveres til kr. 100.000,-. Boligene er også klargjort for pipe gjennomføring for fremtidig montering av ildsted.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 1-3 Drangsvann, kun 1 igjen!

Ny prosjektert tomannsbolig over to plan. Boligen har carport med takterrasse over, åpen stue-/ kjøkkenløsning, to bad og 4 soverom

Se på finn.no

Benestadheia 21, Drangsvann

Prosjektert og stor generasjonsbolig på Drangsvann med flott beliggenhet. Meget barnevennlig i blindvei med lekeplass like ved. Flott, vestvendt beliggenhet med utsikt mot Topdalsfjorden og fin natur. Ellers nydelig turterreng i umiddelbar nærhet. Boligen leveres nøkkelferdig med høy standard, og med carport samt utvendig, frittstående bod.

Se på finn.no

Benestadheia 29, Drangsvann

Drangsvann - Prosjekterte, vertikaldelte og stor familieboliger- Solrik beliggenhet

Se på finn.no

Benestadheia 50-64 Drangsvann, 4 er solgt og en av boligene til salgs er innflytningsklar

Vertikaldelte og innholdsrike boliger med garasje. Disse flotte tomtene ligger øverst i nyere byggefelt, hvor det er meget solrikt og barnevennlig. Boligene har naturskjønne omgivelser og nydelig turterreng i umiddelbar nærhet - leveres nøkkelferdig.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 12, Drangsvann

Prosjektert enebolig med fantastisk beliggenhet. Boligen inneholder blant annet flere soverom, hjemmekino, 3 bad, treningsrom, badstue

Se på finn.no

Få et estimat på ditt prosjekt

Kontakt oss