Nybygg

Vi vet at det å bygge ny bolig mest sannsynlig er den største investeringen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Vi tar ikke lett på det, vi vet hvor viktig dette er!

Vi har mange års erfaring og leverer kvalitet gjennom hele prosessen. Vi deler prosjektet opp i faser, slik at de blir enkelt å følge med på fremdriften gjennom hele byggeprosessen.

Ta kontakt, så byr vi på et gratis estimat på ditt prosjekt.

Kontakt oss
No items found.

Boliger til salgs

Møllevannsveien 16, Grim

13 sentrumsnære selveierleiligheter - i godt nabolag. Møllevannsveien 16 har noe for enhver, med leiligheter i varierte størrelser. Vi har tegnet 13 leiligheter fra 34 - 86 kvm, alle med ulike og gode kvaliteter. Her kan du velge mellom 1, 2 eller 3 soverom, og direkte tilgang fra Møllevannsveien til parkeringskjeller, hvor alle leilighetene har egen sportsbod på 5 kvm.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 5-11, Drangsvann

4 prosjekterte boliger i rekke. Boligene går over 3 etasjer og tilbyr 4 soverom, et praktisk vaskerom/garderobe, to bad og en større åpen stue/kjøkken-løsning. Boligen har i tillegg en større loftstue, garasje og to balkonger. Fra stue/kjøkken er det utgang til grøntområde bak huset. Prosjektet gir deg mulighet til å endre farge på både gulv og fliser uten tillegg i pris. Kjøkken fra Strai leveres til kr. 100.000,-. Boligene er også klargjort for pipe gjennomføring for fremtidig montering av ildsted.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 1-3 Drangsvann, kun 1 igjen!

Ny prosjektert tomannsbolig over to plan. Boligen har carport med takterrasse over, åpen stue-/ kjøkkenløsning, to bad og 4 soverom

Se på finn.no

Benestadheia 21, Drangsvann

Prosjektert og stor generasjonsbolig på Drangsvann med flott beliggenhet. Meget barnevennlig i blindvei med lekeplass like ved. Flott, vestvendt beliggenhet med utsikt mot Topdalsfjorden og fin natur. Ellers nydelig turterreng i umiddelbar nærhet. Boligen leveres nøkkelferdig med høy standard, og med carport samt utvendig, frittstående bod.

Se på finn.no

Benestadheia 25-31, Drangsvann. 3 Solgt!

6 av 8 solgt i gaten! Vi tilbyr prosjekterte, vertikaldelte, store familieboliger m/garasje og flott utsikt

Se på finn.no

Benestadheia 50-64, Drangsvann.  3 Solgt!

Vertikaldelte og innholdsrike boliger med garasje. Disse flotte tomtene ligger øverst i nyere byggefelt, hvor det er meget solrikt og barnevennlig. Boligene har naturskjønne omgivelser og nydelig turterreng i umiddelbar nærhet - leveres nøkkelferdig.

Se på finn.no

Benestadsløyfen 12, Drangsvann

Nyprosjektert villa m/garasje og carport, høy standard, flott utsikt og mulighet for spa-fasiliteter

Se på finn.no

Få et gratis estimat på ditt prosjekt

Kontakt oss